PattisonKohëve të fundit ishte raportuar se Kristen Steëart dhe Robert Pattinson janë kthyer sërish bashkë. Por, megjithatë, Robert nuk po ndihet ende i gatshëm të bashkëjetoj me aktoren.

“Rob dëshiron që gjërat të zhvillohen ngadalë ne mes tij dhe Kristen. Ata nuk do të jetojnë së bashku. Të dy po argëtohen dhe po I’a kalojnë mirë në mes vete por kjo është e tëra”, ka bërë të ditur një burim.

Rob dhe Kristen ishin ndarë fillimisht pas tradhtisë që kjo e fundit i’a bëri me regjisorin Rupert Sander. Që nga ajo kohë, çifti i famshëm vazhdimisht janë përballur me problem dhe lidhja e tyre ka ndërruar shumë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here