patrisiMe foton e fundit që Patrisi ka publikuar në Instagram e ka konfirmuar se ai është së bashku me Tunën.

Kjo e fundit ditë më parë kishte publikuar një fotografi ku shihej një peisazh i mrekullueshëm dhe një liqen duke mos treguar vendndodhjen. Po nga i njejti ambient pak minuta më parë e kishte postuar edhe Patrisi një foto.

Duket se më nuk ka vend për dyshime dhe se çifti po pushon dhe relaksohet larg vëmendjes dhe zhurmave.

Ndryshe, thuhet se Tuna është shtatëzënë në muajin e katërt dhe së bashku me Patrisin pritet të bëhen prindër së shpejti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here