Ka vetëm pak javë që ka ardhur në jetë, por Tian është kthyer që tani në kryefjalën e mediave rozë. Madje edhe mami Tuna dhe babi Patris nuk kanë ngelur pas edhe pa postuar foto nga momente të ndryshme të djalit të tyre.

Vogëlushi i Tunës dhe Patrisit ka ndryshuar jetën e çiftit, por me foton e fundit të postuar me siguri do ju zbukurojë ditën të gjithëve.

“Tiani i lumtur”, shkruan Patrisi, duke iu referuar buzëqeshjes së tij të ëmbël, e ka bërë të marrë një mimikë ndryshe nga e zakonshmja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here