Vetëm 24 orë më parë reperi Noizy u ndalua nga policia e Durrësit për shkak të mungesës së dokumentacionit përkatës me vete dhe gjobave të papaguara.

Por gjatë ditës së sotme e shohim reperin përmes postimeve të tij në SnapChat, ndërkohë që qëndron me mbesën e tij të vogël Prayla. Ata duket se po kalojnë një kohë familjare mjaft të bukur së bashku.13 14 15

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here