Paris Hilton është në siklet të madh pas deklratave që i ka bërë lidhur me homoseksualët.

Mediat kanë publikuar një bisedë sekrete të saj, ku ajo po bisedonte me një shok homoseksual dhe i thoshte atij se homoseksualët “janë të tmerrshëm”.

“Homoseksualët janë të tmerrshëm, janë të shpifur. Shumica nga ta ndoshta kanë edhe sëmundjen AIDS”, citohet të ketë thënë Paris më 7 shtator në një klub nate teksa po bisedonte me një nga shokët e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here