Mund të quhet si vajza e skandaleve, pasi pasanikja bionde nuk di të rrijë asnjëherë larg vëmendjes së medies dhe gjithnjë për situata jonormale.

Teksa ka mbërritur në aeroportin e Stambollit,Paris Hilton është fotografuar me një bluzë transparente nën të cilën dukeshin lehtësisht gjokset, pasi ajo nuk mbante veshur reçipeta.

|Gjithsesi Paris ka vijuar programin e saj normalisht duke përshëndetur dhe buzëqeshur pa e vënë aspak në siklet për sytë kureshtar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here