Paris Hilton do me të vërtet që të ftohet në dasmën e William Prince dhe Kate Middleton.

Trashëgimtarja thuhet se është një tifoz i madh i familjes mbretërore dhe përpiqet me të gjithë miqtë e saj me ndikim për të marrë ftesat e dasmës që do të mbahet më 29 prill.

Ai do familjen mbretërore dhe princesha Diana ka qenë gjithmonë një prej modeleve që ajo ka preferuar.Ajo e di se dasmja e saj do të jetë ngjarje e sezonit dhe ajo nuk do ta humbasë shansin të merr pjesë atje.

Deri tani nuk ka pasur fat në ftesat e saj, “tha një burim.

Duke pasur parasysh faktin se Parisi një herë tha se do të shkonte me Williamin, është e vështirë që Kate t’i bëjë ftesë për martesë.

Unë u takova me atë me të vërtet është “copë” ai.Unë do të shkoja me të, por vetëm nëse e shkelmon atë të dashurën e cila ngjan si mi, “tha Paris.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here