Papa Benedikti XVI është mes kandidatëve për të fituar çmimin Classical Brit Awards 2010.

Gara zhvillohet çdo vit nga British Phonographic Industry për të nderuar artistët që kanë pasur sukses në fushën diskografike.

Edicioni i parë, i zhvilluar në vitin 1977, është fituar nga Beatles. Papa është në garë me artistë tjerë dhe do të jetë publiku ai që do të vendosë për fituesin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here