Me stampa, me lule, me fantazi. Kjo është tendenca më e fundit e pantallonave.

Cdonjëri mund ta interpretojë sipas stilit të tij, kështu Popyy Delevigne ndjek shpirtin e saj rock dhe zgjedh skinny jeans, ndërsa Rihanna në plazh zgjedh klasiken me shumë ngjyra të Missioni-t.

Shohim disa nga pantallonat me lule të kësaj stine.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here