Pamela Anderson, tashmë një konteshëPamela Anderson u ul në gjunjë mbrëmë dhe ishte për të një nder i madh. Aktorja e Baywatch ishte në Genova në Itali kur u nderua me titullin “Countessa de’ Gigli.”

Ajo mori këtë titull për punën e saj të palodhur në mbrojten e jetës nënujore dhe gjithashtu për krijimin e një shoqate italiane të quajtur The Italian Mediterranean Sealife Association.

Ceremonia u mbajt nga Princi Stephan i Malit të Zi. E shihni vajza? Nëse Pamela u emërua konteshë, ka shpresë për të gjitha.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here