Pamela Anderson pa tualetPamela Anderson është fotografuar nga disa paparacë të cilet i ndjekin ngado  VIP-at.

Gjithashtu Pamela Anderson kjo seksimbol nuk mund të mos shpëtojë nga përndjekja e paparaceve.

Keshtu qe e kemi pamjen e Pameles pa tualet ku përvecse jo e bukur, duket shumë e lodhur dhe shume e plakur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here