Ish-lepurusha e Playboy, Pamela Anderson fitoi rolin e “Virgjëreshës Mari” i cili do të shfaqet në një televizion amerikan gjatë festave të Krishtlindjeve, duke ilustruar lindjen e foshnjës së Jezusit.

Në rolin e Joseph do të paraqitetj humoristi Peter Russell. Shfaqja do të jetë e zhanrit humor, i cili do të përbëhet nga një kombinim i skicave, animacioneve dhe këndimit.

Shfaqja do të jepet në natën e Krishtlindje për publikun e SHBA-së dhe Kanada-së.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here