Ajo ka pozuar për revistën Playboy si dhe është shfaqur në video seksi.

 

E Pamela Anderson ka bërë thirrje për një revolucion sensual si dhe ka inkurajuar meshkujt që të mos shikojnë video pornografike.

Në një intervistë për This Morning, ditën e premte, ajo ka treguar arsyet se si meshkujt duhet të bëjnë marrëdhëniet seksuale interesante.

“Qasja në video pornografike është shumë e thjeshtë, dhe njerëzit po bëhen të pa ndjeshëm e më të çuditshëm” ka thënë Anderson.

Ajo gjithashtu ka folur edhe për videon e saj, qe është vjedhur dhe publikuar, duke thënë që nuk ndihet mirë kur njerëzit të trajtojnë si yll pornografik dhe të quajnë emra të ndryshëm.

Në fund ajo ka shtuar që meshkujt të cilët shikojnë pornografi gjatë tërë kohës duhet të trajtohen.

'I've been spat on in bed': Playboy model Pamela Anderson, 49, revealed she is encouraging men to ditch porn to bring back 'better sex' while on This Morning on Friday

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here