Çifti i njohur i botës së spektaklit Pali dhe Zerina Kuke kanë qënë të pranishëm në mbrëmjen e organizuar nga ministria e Jashtme jo thjesht për të respektuar ftesën por edhe për të takuar disa nga miqtë e tyre.

Ndërkohë që bie në sy elegance jo vetëm në veshje por edhe në fizik e tyre.

Thuhet se të dy kanë ndjekur një dietë rigoroze, ku Pali ja ka parë më shumë frutet në këtë rast. Gjithsesi duhet thënë se rinia ka thënë “stop” tek çifti Kuke!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here