Pas publikimit në “Panorama plus” për lajmin që kënga dhe hiti më i ri i Leonora Jakupit është i huazuar nga gjuha bullgare,...
Të dielën mbrëma në Prizren përfundoi edicioni i tetë i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar dhe Filmit të Shkurtër "DokuFest 2009". Në mbyllje të...
Për herë të parë, burrin tim të ardhshëm, e takova në korin e qytetit dhe ishte nga ata djelmoshat e rrallë me flokë...