Përfundon dashuria e madhe në mes modeles Sara Leshi, njëherazi edhe Miss Maqedonia 2004, dhe futbollistit maqedonas Veliçe Shumulikovski. Për më shumë informacione,...
Filmi "Did you hear about the Morgans?" qe pritet te dale pas pak ditesh ne kinemate europiane, mund te jete i fundit per...
Amy Winehouse do të kthehet përsëri në Miami – dy vite pasi ajo kishte derdhur lot për nisjen e procedurave të divorcit të...
Është shumë të thuhet për kthimin e Britney Spears në qytet. Këngëtarja është duke pushuar nga turneu i saj torturues botërorë. Ajo tashmë i...
Na ka ndodhur shpesh që të kemi vjedhur, po në këtë rast është e kundërta: të tjerët na kanë vjedhur neve. Nuk po...