Në Eurosong 2008, Olta Boka nga Shqipëria dhe Boaz Mauda nga Izraeli konkurronin njëri-tjetrin. Ai është këngëtari i momentit në Izrael dhe sapo...
Dustin Hoffman ka nisur xhirimet e filmit “Versioni i Bradley” qe bazohet ne romanin bestseller te Mordecai Richler. Filmi drejtohet nga regjisori Richard...
Christina Aguilera thotë se të qenit nënë nuk e ka ndaluar atë të ndjehet seksi. Krijuesja e hitit “Dirrty”, dhe burri i saj...
Scarlett Johansson ka probleme ta kthejë kokën në të majtë, pasi ka tendosur muskujt e qafës duke luajtur rolin e Vejushës së Zezë...
Një tjetër shqiptar që tenton të hyjë në kinemanë botërore. Bëhet fjalë për Rubin Priskën. Ai që do ta përkrahte në rrugën e...