E ndërsa u përfolën se u ndanë, Soni shfaqej e vetme ose me të ëmën e saj në disa koncerte apo evenimente të...
“E para, duhet të lindësh si Liberta Spahiu. E dyta, të jesh simpatike, e ëmbël dhe plot finesë. E treta...më mirë lëre fare...
Madonna është fishkëllyer nga mijëra fansa gjatë koncertit të saj të mërkurën mbrëma në Rumani. Gjatë koncertit të saj në Bukuresht, Mbretëresha e muzikës...
“Po, kam të dashur”, është shprehur Miss Kosova 2003 në një emision në RTV21." Edhe pse pushimet i ka bërë vetëm me një shoqe...
Adelina Thaçi tashmë ka filluar punën për projektet e saj të ardhshme. Dhe nuk është fjala për ndonjë album muzikor, por diçka më...