Ka qenë një festë e madhe që Visi, ish-banori simpatik i “Big Brother 1”, ka organizuar për gjithë miqtë e tij në 25...
Njëri prej tele-serive me hit në Kosovë “Aci Hayat” (Jeta e hidhur) do të përfundoj gjatë javës në TV 21. Filmi...
Oprah Winfrey, për të cilën raportohet se është ndarë nga dashnori i saj shumëvjeçar Stedman Graham, është duke u çmendur pas reperit të...
Bukuroshja kolumbiane, Shakira, e ka pasuruar jetën me një përvojë të re. Në mënyrë që të gjejë përgjigje në pyetjet e rëndësishme të...
Bukuroshja izraelite Bar Refaeli dhe ish e dashura e Leonardo DiCaprio-s, ka realizuar një editorial atraktiv për 'Sports Illustrated', të koleksionit të bikinëve...