Tronditet nga hije dyshimesh në lidhje me vërtetësinë e rezultateve të votimeve kurora e Miss Universe 2009. Spektakli prestigjioz akuzohet për mashtrime të votave...
Sandra Bullock fantazon që ta joshë këngëtarin Prince, ashtu që të jetë frymëzim i tij për ndonjë këngë të radhës. Aktorja e ka admiruar...
Në fillim të muajit tjetër, përkatësisht më datë 3 dhe 4 tetor në Prishtinë përfundimisht po vijnë bendi nga Gjermania, i njohur me...
Një gjë është e sigurt Kim Kardashian nuk është një vajzë që vuan nga respekti për vetën. Para së gjithash, ka aq shumë...
Robbie Williams dëshiron të ribashkohet me ish-grupin e tij "Take That", por pasi ta lansojë albumin e ri "Reality Killed The Video Star". Pesë...