Megan Fox është shprehur e kënaqur ndërsa puthte aktoren tjetër të filmit të saj me të fundit “Jennifer's Body”, Amanda Seyfried, pasi ndihet...
”Amerika” është filmi i regjizores Cherien Dabis, në të cilin ajo përshkruan historinë e emigracionit të një familjeje palestineze e vendosur në një...
Sandra Bullok është paraqitur për herë të parë si producente në filmin e ri “All About Steve”. Në këtë film ajo interpreton krahas aktorit...
Anëtari i Beatles-ave legjendar zbuloi se për shkak të përfoljeve të cilat janë përhapur për të gjatë viteve të ’60-ta të shekullit të...
Dyshja më e famshme në botë, Angelina Jolie dhe Brad Pitt, duket se vazhdojnë të kenë probleme! Derisa ata ishin në Francë në...