Siklet jeni tu um bo te dytë ikumm ti tash dridhesh prishtina ka lezet a don ahahha ma mirë po dokesh pa syza aaa kolegë dhe kolege...
Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, ka premtuar legalizimin e martesave të çifteve të të njëjtës gjini, ndërkohë që finalisti i edicionit të dytë...
Këngëtarja amerikane Katy Perry, e cila është bërë e famshme me singlin e saj "I Kissed a Girl", si e vogël është lutur...
Beyonce Knowles nuk mund të flasë në praninë e një numri të madh njerëzish. Këngëtarja nuk ndihet rehat në situata të caktuara...