Aktorja Pamela Anderson shkon ne javen e modes ne Auckland ne Zelanden e Re dhe nuk kalon pa bere ndojgje...
Williams ka thënë se ai për pak sa nuk ka vdekur, pasi varësia nga barërat e përshkruara, të cilat i ka marrë për...
Këngëtari i turpëruar Chris Brown ka caktuar mbajtjen e koncertit të tij rikthyes në New Jersey me 27 të muajit...
Në javën e modës  qe mbahet në Milano të Italisë, të organizuar nga "A Critical Fashion", prezantohet edhe shtëpia e...
Nuk kanë vonuar shumë dhe çifti i porsafejuar, Teuta Krasniqi dhe Blero janë ngutur që të kenë një bebush të...