”Amerika” është filmi i regjizores Cherien Dabis, në të cilin ajo përshkruan historinë e emigracionit të një familjeje palestineze e vendosur në një...
Sandra Bullok është paraqitur për herë të parë si producente në filmin e ri “All About Steve”. Në këtë film ajo interpreton krahas aktorit...
Anëtari i Beatles-ave legjendar zbuloi se për shkak të përfoljeve të cilat janë përhapur për të gjatë viteve të ’60-ta të shekullit të...
Dyshja më e famshme në botë, Angelina Jolie dhe Brad Pitt, duket se vazhdojnë të kenë probleme! Derisa ata ishin në Francë në...
Ylli televiziv Kim Kardashian ka një mentor të veçantë derisa përgatitet për të lëshuar parfumin e saj të parë, ajo ka nënshkruar marrëveshje...