Këngëtarja problematike Amy Winehouse ka arritur të pajtohet me ish të dashurin e saj, Blake Fielder-Civil, e pasi që ai të del nga...
Aktori Brad Pitt nuk do të luajë në filmin “Sherlock Holmes” në një të ardhme të shpejtë, pavarësisht raporteve se ai ka dashur...
Siklet jeni tu um bo te dytë ikumm ti tash dridhesh prishtina ka lezet a don ahahha ma mirë po dokesh pa syza aaa kolegë dhe kolege...
Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, ka premtuar legalizimin e martesave të çifteve të të njëjtës gjini, ndërkohë që finalisti i edicionit të dytë...