Qëllimet në karrierë tashmë i ka arritur, prandaj edhe në këto momente,Kledi Kadiu është duke kërkuar atë pjesë që i mungon. Gjatë një...
Bukuroshja kosovare, Marigona Dragusha do ta vazhdojë edhe më tutje suksesin e saj ndërkombëtar, pasi ka nënshkruar kontratë me Donald Trump Models. Dragusha,...
Grupi TNT ka realizuar këngën e tyre të dytë pas ndarjes së liderit të tyre Ferki Shala. Kënga e re e grupit titullohet...
Ishte nga femrat e para ne televizionin publik shqiptar qe theu tabute, duke u ndeshur gjithnje me kureshtjen e publikut te gjere ne...
Është një radio e re për Shqipërinë, por shumë i njohur në të gjithë botën me emrin “Kiss FM”, dhe do të jetë...