Nuk ka më Kim Kardashian.

Tashmë seks simboli Kim Kardashian e njohur në botë për format e saj fizike, është pjesë e së shkuarës pasi kurorën synon ta marrë dikush tjetër.

Modelja ruse Anastasia Kvitko mendon se i përmbush të gjitha kriteret.

22-vjeçarja e sfidon Kimin me këto fotografi që ju do të mund t’i ndiqni  më poshtë.

Se a i përket Kim së kaluarës dhe Anastasia së tashmes, vlerësojeni vetë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here