Jeta e natës në kryeqytet mban kryefjalën e emisionit të drejtuar nga këngëtarja Orinda Huta. Nga sa konstatuam, shikuesit e kanë pritur mjaft mirë këtë eksperiment të ri të këngëtares Huta në botën e televizionit.

Ndonëse të gjithë e njohim si këngëtare, Orinda është diplomuar për gazetari, kështu që ky pozicionim i saji në media nuk është i rastësishëm.

Kohë më parë, Orinda ka pohuar per ne se do t”i pëlqente që në një të ardhme të kishte dhe ajo një emision të vetin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here