Orinda Huta është në prag të lançimit të klipit të saj më të ri. Javën që vjen ajo mbyll xhirimet e tij dhe gjithçka është gati për t’iu prezantuar publikut.

Një këngë për të cilën Orinda ka punuar jo pak dhe për një klipi, që do të jetë një pikë referimi për verën.

E pasi të ketë mbyllur këto, Orinda mezi pret të nisë pushimet e saj, të planifikuara me shoqërinë në një vend të bukur dhe dedikuar tërësisht të rinjve por vendin e mban sekret nuk dëshiron ta bëjë publike.

Por sigurisht që Orinda nuk mund të kalonte pushimet pa të dashurin e saj dhe sic shprehet vetë këngëtraja se ai nuk mund të shkojë me asnjë vend pa të po ashtu edhe ato nuk të shkojë pa të dashurin me pushime

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here