Orinda Huta plastikaKëngëtarja Orinda Huta nuk është shumë aktuale, pasi nuk po bën këngë të reja. Megjithatë, ajo sërish tërheq vëmendje.

Orinda, dikur një nga këngëtaret më produktive dhe të bukura, së fundi është fiksuar keq pas përpunimit të fotove.

Huta, të gjitha fotot i përpunon masivisht, duke bërë që të duket si kukull plastike.Pse po vepron kështu, është prishur, apo?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here