Orinda këtë vit ka qenë vajza më e lakuar e skenës shqiptare.

Ka bërë që ta njohim më mirë, po flasim për Orinda Huta, që tashmë e dimë se është e dashuruar, por ne e pyetëm se cila nga këto të tria dashuri, në mes të muzikës, ekranit televiziv dhe njeriut të saj të zemrës se kë donë më shumë, thotë njeriun e saj të zemrës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here