Aktorja, Teuta Krasniqi ka rrëfyer disa nga kujtimet më mira me aktorin e ndjerë Adem Mikullovci.

Në emisionin ‘1 kafe me Labin‘ Teuta më shumë emocion tregoi momentet që ka kaluar me Mikullovcin.

Ndër të tjera, ajo tha se ka qenë tejet i përkushtuar ndaj punës dhe çdoherë ka arritur i pari kur ka pasur xhirime.

‘Na zgjonte shumë herët, dhe shpesh herë thoshte ‘Ora 5 shkoj dita’, atij i është dukur se ka shkuar dita nëse nuk ke arritur të punosh dhe përfundosh obligimet ditore’, tha aktorja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here