foto (7)Klikimet e përfitimet nga kanalet e ndryshme muzikore janë tema kryesore e shumë prej artistëve tanë. E ndonëse kohët e fundit përfitimet nga klikimet nëpër videoklipe të këngëve janë bërë një trend anembanë botës, edhe te ne po praktikohet e njëjta gjë.

Mirëpo shumë këngëtarë janë shprehur të pakënaqur nga menaxhimet e faqeve të ndryshme që janë përkujdesur për të ardhurat e të drejtat autoriale nga kjo mënyrë.

E si duket tani këtij problemi po i vije fundi, pasi që faqja e njohur e jo shpesh e përmendur për mirë ‘OnAir’ është marrë nën menaxhim të njerëzve të tjerë të cilët premtojnë siguri dhe transparencë në përfitimet e këngëtarëve përmes punës së tyre.

Tina Hoti nga ‘OnAir’ ka thënë për Tribuna se do të sjellin në tregun muzikor risitë më të fundit që i ofron teknologjia informative…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here