Nuk ka pikë dyshimi që misteri i parë shqiptar, Olti Xhezo është tirons i vjetër, por për të vërtetuar këtë fakt ai është veshur me rroba tipike të Shqipërisë së mesme.

Për t’i mbushur mendjen vetes dhe të tjerëve, ai e ka vendosur foton e tij me veshjen tradicionale në facebook, duke e shoqëruar me komentin “Jam tirons, tirons i vjetër”, një batutë e njohur kjo mes djemve të kryeqytetit.

Gjithsesi, në komentet pasardhëse Olti thekson se nuk do ta imagjinonte veten kurrsesi me këtë imazh përditë, të mendosh që me detyrën që ka nisur, ai vishet vetëm me kostum.

1 Koment

  1. ,,,,,,,,,,qesh mer tironc fallco qesh ashtu sic i ka hije tironcit te vertete!!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here