Olti Curri njohet si një prej opinionistëve që i thotë gjërat hapur dhe pa dorashka.

Jo vetëm mendimet që ka për të tjerët, por edhe kur bëhet fjalë për gjërat e tij personale, ai nuk rezervohet. Ditën e sotme Olti ka bërë një intervistë me ndjekësit në Instastory, ku i ka njoftuar të gjithë që t`i dërgojnë pyetjet me mesazh dhe ai do t`iu përgjigjet. Pyetja e parë që i është drejtuar është: “Sa e ke rrogën?”

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here