A to e kanë nisur karrierën muzikore, në një kompeticion muzikor, ku vlerë merrte interpretimi “live”, që është edhe vlera që ka një artist në ditët e sotme.

Aty ishte pikënisja e një rruge që secilës i ka ecur jo pak në muzikën që lëvron.

Vesa Luma dhe Rosela GJylbegu, shoqe të të njëjtit edicion të “Etheve të së premtes mbrëma” (edicioni i parë) vijojnë të kenë të njëjtën marrëdhënie si dikur, ndërsa kësaj dysheje i është bashkuar edhe më e reja mes tyre, Olta Boka, edhe kjo e dalë po nga ky eveniment muzikor. Harmoninë mes tyre ato e përcjellin edhe në këtë foto të koncertit të 8 Marsit!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here