Ajo është një nga këngëtaret shqiptare që e njohu shumë shpejt suksesin.

Olta u ngjitë në skenë kurr ishte vetem 16-vjeçare dhe pas triumfit në një nga festivalet më të rëndësishme të këngës në Shqipëri, udhëtoi drejt Eurovizionit, ku përfaqësoi gjithë shqiptarët.

Olta Boka është vajza qe po rritet në skenë shqipatre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here