Olta Gixhari për pushime me Niada SaliasiOlta Gixhari ka nisur pushimet e saj, por këtë herë ka preferuar të largohet me një mikeshë të sajën, siç është aktorja Niada Saliasi.

Të dyja vajzat duket po e shijojnë këtë ditë larg Tiranës dhe në shoqërinë e njëra-tjetrës.Olta Gixhari për pushime me Niada Saliasi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here