Olta Gixhari më këmbët lartëOlta Gixhari ka postuar një foto në Facebook ku e nget makinën e saj Fiat “500” me një dorë dhe një këmbë dhe ndërkohë sytë nuk i ka te rruga por te aparati fotografik.

Gixhari shihet duke vozitur dhe ajo në një foto ka ngritur këmbën pak më shumë seç duhet…

Ajo shkruan “On My Way”, që do të thotë “Në rrugën time”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here