Olta Boka dhe Kejsi Tola, kanë hyrë në rrugën e muzikës përmes shfaqjes për talentë, “Gjeniu i vogël”.

Të dyja kanë konkurruar në Festivalin në Radio Televizion dhe kanë rrëmbyer vendin e parë për të përfaqësuar Shqipërinë në Eurovizion.

Të mërkurën, të dyja hapën natën e parë të festivalit të ri “HitFest”, që organizohet nga TVSH, këtë herë në rolin e prezantueseve.

Dy kengetaret e suksesshme falen mjaft emocion dhe se bashku pushtuan skenen e ketij festivali ne qytetin e Pogradecit.
Nata e pare e programit do te transmetohet me 12 gusht ne Televizionin shqiptar, njoftojne mediat shqiptare.

Olten dhe Kejsin i pret nje vere e ngjeshur me pune, ne kuader te festivalit veror si dhe projekteve te tyre individuale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here