U vlerësua në festi valin “Kënga Magjike 2010” me çmimin “Best Balade”…Pas këtij çmimi, deklaroi se do t’u largohej për një farë kohe baladave…

Por e theksojmë, vetëm për një kohë të pacaktuar dhe pas saj, ndoshta Olta Boka i rikthehet sërish fuqishëm ‘dashurisë’ së saj të parë.

Tani për tani më duhet të ndërtoj imazhin e një artisteje që mund të bëjë dhe zhanre të tjera përveç baladës, edhe pse kjo e fundit konsiderohet si më e vështira e muzikës së lehtë…

Po mundohem të marr veten pas një lodhjeje të tejskajshme që kam pasur këto kohë, si pasojë e angazhimit tim në aktivitetin muzikor “Kënga Magjike”.

Nëpërmjet ekranit shihet vetëm fasada, por jo lodhja që më është dashur për t’u ngjitur ashtu siç duhet në skenë ka deklaruar këngëtarja për “Blutooth”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here