Olta Boka është një nga këngëtaret më të mira shqiptare dhe prej vitesh është vlerësuar me çmime të rëndësishme në festivale. Vajza tjetër që shihni në foto është Era Çaushllari, një këngëtare e re cila sapo ka hyrë në tregun e muzikës.

Nga letra që Olta mban në dorë kuptohet që ajo po e ndihmon Erën ndoshta me tekstin e ndonjë këngë të re ndërkohë që udhëtojnë me makinë.

Këngëtaret kanë zgjedhur një mënyrë shumë të veçantë për të bërë prova, dhe njëherësh edhe të argëtohen. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here