Aktorja Olivia Wilde, ka befasuar të gjithë pasi ka zbuluar detaje nga jeta e saj seksuale gjatë një manifestimi. Mirëpo, aktorja e turpëruar tani thotë se nuk e ka ditur se këto pohime të saj do të përfundojnë në gazetë.

“Monologu që e kam mbajtur për seksin dhe vagjinën, nuk ka qenë i dedikuar për shtyp, sepse është mbajtur në kontestin e festimit të dashurisë, vajzave dhe sinqeritetit”, ka shkruar aktorja në Twitter.

“Diktafonat e instaluar janë kudo këtyre ditëve, por arti i performancës nuk mund gjithmonë të përkthehet saktësisht në tregim për tabloide”, ka shtuar ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here