Ola Jordan tejet seks me bikini të kuqeAta janë të martuar prej 13 vitesh, por shpesh gjejnë mënyra nga më të ndryshmet për ta mbajtur gjallë lidhjen e tyre.

Ola dhe James Jordan duket se kanë kaluar momente të mrekullueshme së bashku në Mauricius gjatë javës. Ata janë fotografuar duke improvizuar ushtrime fizike, ku Ola duket tejet seksi me bikini të kuqe.

33-vjeçarja është balerinë e rrymës latine dhe është e njohur për performancat e saj në ekranin britanik.

Ola Jordan tejet seks me bikini të kuqe

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here