Cifti Ogren-Neda kane lene pak dite zhurmen dhe ajrin e Tiranes, dhe kane vendosur te bejne nje udhetim drejt Budves, ku sic shihet dhe nga fotot jane qetesuar shume.

Dy te dashuaruarit kane vendosur tu tregojne te gjithe atyre skeptikeve qe sbesojne fare ne lidhjen e tyre, qe ne te vertet ka ndjenje…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here