Presidenti Barack Obama gjithmon e ka cilësuar veten e vet si një përson”normal” dhe marrja pjesë e tij bashkë me bashkëshorten Michelle në një festë të njerëzve të thjeshtë në Karolinën e Veriut vërteton akoma më shumë thjeshtësinë dhe shton akoma më tepër popullaritetin e presidentit amerikan.

Ai donte të provonte, të përjetojnte se si festojnë amerikanët e thjeshtë, se si i organizojnë ata festat e tyre dhe duket se Obama ia ka kaluar shumë mirë në këtë festë të ngrohtë dhe mikpritëse./balkanweb/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here