Obama në listën e meshkujve të vitit Revista GQ ka publikuar listën e ‘Meshkujve të vitit 2009’, në të cilën janë të pranishëm edhe fituesi i Oskarit, Clint Eastwood dhe presidenti amerikan Barack Obama.

79-vjeçari Eastwood është emëruar si ‘Ikona e vitit’ dhe do të jetë në njërin nga pesë posterët e veçantë të numrit të dhjetorit të revistës GQ.

Ndërsa presidenti Obama ka marrë titullin ‘Lideri i vitit’ që po ashtu do të jetë në një poster të veçantë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here