Në 22 dhjetor, një punonjës i Departamentit të Transporteve në Kolorado gjen në emailin e tij këtë fotografi dhe ua dërgon 4 kolegëve të tjerë , njëri prej të cilëve duket se nuk e ka gëlltitur si shaka dhe e ka cuar atë në zyrat e drejtuesve të Departamentit.

Tashmë punonjësi rrezikon vendin e punës .

Obama llustron këpucët e Palin, shpërthejnë polemikat

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here