Presidenti Barack Obama dhe kryeministri David Cameron së bashku duke parë një ndeshje basketbolli, në SHBA.

Të dy liderët botëror janë parë në një ndeshje basketbolli, në një kolegj në Ohajo.

S’mund të mungonte dhe një hot-dog për të shijuar më shumë atë ndeshje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here