Labeli i njohur për hip hop “BabaStars”, pas ardhjes së menaxhmentit të ri, pritet të sjellë risi të shumëta në skenën muzikore shqiptare.

Ky label tashmë zyrtarisht ka gjithsejt gjashtë DJ në përbërje, duke përfshirë: DJ Jungle, DJ Dirty, DJ Gamble, DJ Geek, DJ First dhe DJ Zummarley.

Pas përmbylljes se sezonës së turneut veror, anëtarët e këtij labeli janë angazhuar në realizimin e materialeve të reja dhe duket se ka afruar momenti i publikimit të tyre.
Nëpërmjet faqes zyrtare në Facebook, ky label ka njoftuar se do të rikthejë nxehtësinë nëpërmjet muzikës, duke shënuar:
“Shumë shpejt kena me ja kthy verën me hitet e reja”
Këto ditë, “Baba Stars” janë duke finalizuar realizimin e videoklipit të ri, në bashkëpunin me “Think Creative.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here